20. ANSYS Kullanıcılar Konferansı

FİGES A.Ş. 19 yıldır geleneksel olarak her yıl güncel ve Ar-Ge içeren bir konu seçerek “FİGES Bilgisayar Destekli Mühendislik ve Sistem Modelleme Konferansı” düzenlemekte olup bu yıl 20. FİGES Konferansını 18 Ekim 2016 tarihinde Ankara Congresium’da “ANSYS Kullanıcıları Konferansı” başlığı altında gerçekleştirecektir. Konferans kapsamında, sabahtan öğlene kadar gerçekleştirilecek ana oturumda yurtdışından katılacak olan ANSYS otoriteleri tarafından çeşitli sektörlere yönelik ANSYS çözümlerinden bahsedilecek olup bunun yanısıra sektörlerinde öncü firma üst düzey yöneticileri tarafından ürün dizayn süreci optimizasyonu ile ilgili ANSYS çözümleri konusunda başarı öyküleri paylaşılacaktır.

Öğleden sonra gerçekleştirilecek paralel oturumlarda aşağıda belirtilen sektörler ve konular bazında ANSYS çözümleri ve başarı öykülerinin görüşülmesi planlanmış olup, konuk konuşmacı olarak konularında ve ilgili sektörlerde uzman akademisyen, firma yetkilileri ve yurtdışı katılımcıları davet edilecektir. AR-GE Destek Programları Bilgilendirmeleri & Mühendisler için Kariyer Yönlendirmeleri

Otomotiv Sektöründe ANSYS Uygulamaları ve Çözümleri