Dünya Otomotiv Konferansı 2017

Bu yıl dördüncüsü gerçekleşecek olan Dünya otomotiv sektörünün devlerinin katılarak sektörün geleceğini şekillendirdiği Dünya Otomotiv Konferansı, 11-12 Ekim tarihlerinde İstanbul’da Hilton Bosphorus Otel’de gerçekleşecek.

Bu yılki organizasyonun partneri olarak katılım sağlıyacağımız Oldukça üst düzey bir katılımla
gerçekleşecek olan etkinlikte, iki gün boyunca sektörün geleceği şekillendirilerek, yerli ve
yabancı sektör temsilcileriyle birlikte otomotiv piyasasının global gelişmeleri ve yeni trendleri ele alınacak.

14 OTOMOBİL DEVİ İLK KEZ BİRLİKTE
Gerçekleşecek konferansın en önemli detaylarından bir tanesi de bu yıl ilk kez Türkiye’deki 14 otomotiv üreticisi firmanın tamamının etkinliğe çeşitli aşamalarında katılacak olması. Ford Otosan, Toyota, BMC, Otokar, Isuzu, Renault, Karsan, Tofaş, Honda, Hyundai, Daimler,MAN, Temsa, Hattat gibi otomotiv devleri etkinliğe katılım sağlayacak. Ayrıca Turk Traktor, Assan Hanil, Bosch, Continental, Aisin, Adient, Hyundai Mobis, Delphi, Valeo, Basf, Autoliv, Cevheri, Hema gibi sektörün önde gelen markalarının da konferansa  katılması gösterecekler.

ELEKTRİKLİ ARAÇ GÜNDEMDE
Konferanslar kapsamında ayrıca, sektörün vizyonu da belirlenmiş olacak. Akıllı ulaşım sistemleri, elektrifikasyon, akıllı hareketlilik  sistemleri (mobilite), sürücüsüz araç teknolojileri (autonomous cars) gibi önümüzdeki süreçte
hayatımıza girecek olarak teknolojilerin yanı sıra elektrikli araçlar konusu da detaylı olarak işlenecek

Detaylara buradan ulaşabilirsiniz.