Üyelik

BİREYSEL ÜYELİK

DERNEK ÜYELİĞİ AVANTAJLARI
– Her üyemizin kullanabileceği bulut tabanlı dernek otomasyon sistemi kullanacaklardır.
– Otomasyon sistemi ile firmaların iş alımı ve staj ilanı duyuruları, sms ve mail olarak her üyemize gönderilecektir.
– İş arayan üyelerimizle kurumsal üyelerimiz otomasyon sistemi sayesinde kolayca iletişime geçerek iş bulma imkanına sahip olacaktır.
– Derneğimizin fuar, yarışma vb. faaliyetlerinde görev alarak sektörü yakından tanımak isteyen arkadaşlar derneğimizde görev alabileceklerdir.
– Derneğimizin düzenleyeceği çekiliş, indirim gibi fırsatlardan sadece derneğimize üye olanlar yararlanacaktır.
– Derneğimizin düzenleyeceği ücretsiz eğitimlerden dernek üyeleri öncelikli olarak faydalanacak, ücretli eğitimlerde indirim hakkına sahip olacaktır.
– Dernek üyeleri kendi projelerini hayata geçirmek için dernek paydaşlarımızla ve kurumsal üyelerimizle iletişime geçebilecektir.
– Türkiye’de otomotiv ile ilgilenen kişilerle tanışma ve iletişime geçme fırsatı yakalayarak ilerleyen zamanlarda projelerinin gelişimine katkı sağlayabilecek veya projelerini gerçekleştirebilecek geniş bir ağ’a sahip olacaktır.

ÜYELİK ŞARTLARI

Fiil ehliyetine sahip bulunan ve derneğin amaç ve ilkelerini benimseyerek bu doğrultuda çalışmayı kabul eden Otomotiv Mühendisliği ve Otomotiv Teknikerliği Otomotiv Teknisyenliği alanında, ve konularında deneyim ve hizmetleri olan ve Mevzuatın öngördüğü koşullarını taşıyan her gerçek ve tüzel kişi bu derneğe üye olma hakkına sahiptir. Ancak, yabancı gerçek kişilerin üye olabilmesi için Türkiye’de yerleşme hakkına sahip olması da gerekir.

ÜYELİK BAŞVURU BELGELERİ

Türkiye içinde mühendislik öğretimi yapan kurumların verdikleri diplomalarını veya fakülte yönetim kurulu kararına istinaden verilen mezuniyet belgelerini noterden ya da fakülteden onaylanmış suretleri. (Yurtdışındaki üniversitelerden mezun olanlar ek olarak, Yüksek Öğretim Kurulu‘ndan (YÖK) aldıkları denklik belgesinin noter onaylı örneğini de ekleyeceklerdir.)
Öğrenim hayatı devam eden öğrenciler için ıslak imzalı öğrenci belgeleri
Online Başvuru Formu
(Dernek yönetimi olumlu veya olumsuz geri dönüşü mail yolu ile yapılacaktır.)
Nüfus kağıdı fotokopisi (ön ve arka)
3 adet renkli vesikalık fotoğraf.
Dernek yönetimimizden gelecek olan üyelik formunu doldurup imzalanması.
(Üyelik formu imzalayarak dernek merkezimize göndermeniz gerekmektedir.)

AİDAT TUTARLARI

Aidatımızı tüzüğümüzde verilen rakamların fazla geleceğini düşünerek yönetim kurulu kararı ile indirme kararı aldık.
Üyelik Ücreti (YILLIK) – Mezunlar için (120 TL)
Üyelik Ücreti (YILLIK) – Önlisans ve Lisans Öğrencileri (100 TL)
Bu belgeler Dernek merkezimize gönderilerek kayıt yapılabilir. Daha geniş bilgiyi dernek merkezinden isteyebilirsiniz.

Resmi Sosyal Medya Hesaplarımız:

ÜYELİK İÇİN İZLENECEK ADIMLAR
1-)Online Başvuru Formu
(Dernek yönetimi olumlu veya olumsuz geri dönüşü mail yolu ile yapılacaktır.)
2-)Üyelik başvurunuz yönetim kurulu tarafından kabul edilirse size üyelik formu mail yolu ile göndirilecektir. Belge imzalanıp kargo ile gönderilmesi gerekmektedir.
3-)Banka hesabımıza “Üyelik Tutarı” bölümündeki sizin ödemeniz gereken ücreti bize göndermeniz gerekmektedir.

İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ
Adres;
Ankara Caddesi Şeyhli Mahallesi Seyit Ali Sokak Hüsnübey İş Merkezi No:10 Daire:17 Pendik/İSTANBUL
E-posta: uyelik@otomder.org.tr

BANKA HESAP BİLGİLERİ
HESAP ADI: OTOMOTİV MÜHENDİSLİĞİ DERNEĞİ
Pendik Vergi Dairesi – Vergi No: 6490543672
BANKA: KUVEYT TÜRK BANKASI
ŞUBE: Pendik Şubesi
ŞUBE KODU: 8
HESAP NO:9419013-1
IBAN NO : TR 610020500009419901300001 (TL HESABI)
NOT: Bu hesabımıza Bağış ve Aidatlarınızı gönderebilirsiniz. Lütfen, işlemi yaparken açıklama kısmına T.C. Kimlik Numarınızı ve işlem hakkında kısa bir bilgi (“Kayıt ve yıllık aidat ücreti” gibi) girişi yapınız.
NOT2:İşlem açıklamasında T.C. Kimlik Numarınızı ve Yıllık Aidat Ücreti ibareleri olamayan işlemler 3 gün içerisinde göndericiye geri iade edilecektir.
NOT2: Eğer bankanız Müşteri Numarası istiyorsa Müşteri Numarası kısmına 9419013-1ve Ek Numara kısmına 8 yazmanız gerekmektedir. Yeni kayıtlarda Kayıt Ücretiyle beraber ilk Aidatın da ödenmesi gerekmektedir.
(EFT için başka bir banka hesabını kullanacaksanız hesabınızın olduğu banka kesinti yapabilir)