Hakkımızda

Otomotiv Mühendisliği Derneği (OTOMDER) 4 yıl boyunca 5 farklı üniversiteden öğrencilerin çalışmaları sonucunda birçok üniversite ve öğretim üyesinin desteğiyle Ağustos 2016 tarihinde İstanbul’da kurulmuştur. Derneğin kuruluş amacı, Otomotiv Mühendisliğini tanıtmak, Otomotiv Mühendisliğinin sektöre tanıtımını yapmak ve kendi sektöründe tercih edilen bir bölüm olmasını sağlamaktır. OTOMDER bu amacı doğrultusunda medya ve otomotiv sektöründen iş birlikleriyle Otomotiv Mühendislerine kariyer şansı oluşturmaktadır.

Anayasamızın ön gördüğü hükümler çerçevesinde üyeler arasında mesleki, kültürel ve sosyal dayanışmayı sağlamak üyelerin birlik ve beraberlik içinde Otomotiv Mühendisliği okuyan öğrenci ve mezunlara yardımcı olmak kendilerine güvenli ve mutlu bir gelecek sağlamak amacı ile sosyal, mesleki ve kültürel içerikli çalışmalar yapmak, bu alanda bilimsel etkinliklerde ve yayında bulunmak amacı ile kurulmuştur.

Derneğimiz Kasım 2019 tarihinden itibaren Türkiye Otomotiv Bakım Dernekleri Federasyonu üyesidir.

YÖNETİM & DENETİM KURULUMUZ

Denetim Kurulu Üyesi

Denetim Kurulu Başkanı

Yönetim Kurulu Üyesi

Yönetim Kurulu Başkan Yard.

Yönetim Kurulu Saymanı