top of page
  • Yazarın fotoğrafıOTOMDER

3. Elektrikli ve Hibrid Sürüş Haftası



Destekleyen Sivil Toplum Kuruluşu olarak yer aldığımız Türkiye’de ilk kez 2019 yılında düzenlenen Elektrikli ve Hibrit Sürüş Haftası etkinliğini üçüncüsü, 10-11 Eylül tarihleri arasında, İstanbul’da gerçekleştirildi.


Geleceğin teknolojileri günümüzde artık her zamankinden daha yaygın bir hale geldi. Çevreci, sessiz ve çekici elektrikli otomobiller de bunların en başında geliyor. Otomotiv sektörü mobiliteye evrilirken, Türkiye’de de elektrikli araçların deneyimlenmesi ve tüketicinin daha yakından inceleyerek bilinçlendirilmesi için önemli adımlar atılıyor.

LeasePlan’in ana sponsor, Garanti BBVA’nın finans sponsoru olduğu Elektrikli ve Hibrit Sürüş Haftası etkinliğini, aralarında Honda, Eurosia Marine Services, SKYWELL, BMW, Renault, Toyota, Mercedes-Benz, Hyundai, E-Garaj, XEV, MG, ABB, Castrol On, Suzuki, Lexus, Dualtron, Enisolar, CW Enerji, G Charge, Gersan, RS Otomotiv Grubu ve Enterprise gibi birçok farklı markanın destekleriyle, Electric Hybrid Cars Dergisi ile Türkiye Elektrikli ve Hibrid Araçlar Derneği (TEHAD) tarafından düzenlendi.

(#elektriklisürüşhaftası #tehad #otomder #otomotiv)

bottom of page