top of page

Automechanika İstanbul



Otomotiv Sektörünün En Büyük 3. Fuarı Olan Otomotiv Sektöründe Kaliteli ve Güvenilir Hizmetin Yaygınlaşması İçin Çalışmalar Yapan Otomotiv Mühendisliği Derneği (OTOMDER), 5-8 Nisan 2018 Tarihleri Arasında Düzenlenen Automechanika Istanbul’da Yerini aldı.

Destekleyicisi Olarak Yer Aldığımız ve 38 Ülkeden 2 Binin Üzerinde Uluslararası 45 Binin Üzerinde Ulusal Ziyaretçiye Ev Sahipliği Yapılan ve 5-8 Nisan 2018 tarihleri Arasında Gerçekleştirilen Fuarda Yer Alarak İlgili Kurumları, Mezunları, Öğrencileri, Akademisyenleri Standımızda Ağırladık.

“Yolun Başladığı Her Yerdeyiz” Sloganı İle İlerlediğimiz Bu Yolda Başta Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Fatih DOĞAN Olmak Üzere Yönetim Kurulu Üyelerimiz Sayın Recep SÜLÜKER ve Sayın Orhan ATAK , Kariyer Direktörümüz Sayın Hamit PATUR, Kocaeli İl Temsilcimiz Sayın Emre GÖDEK Eskişehir İl Temsilcimiz Sayın Mert AKÇAY ile Üniversite Temsilcilerimize, Üyelerimize, Değerli Takipçilerimize ve Otomotive Gönül Veren Herkese Çok Teşekkür Ederiz. Otomotiv Mühendisliği Derneği OTOMDER

Yönetim Kurulu


(#automechanikaistanbul #otomder #otomotiv #otomotivmühendisliği)

bottom of page