top of page

Automotive Engineering Conference IAEC



Otomotiv Mühendisliğinin Geleceğine Yön Veren Mühendisler, Bu Yıl Üçüncüsü Düzenlenen International Automotive Engineering Conference’de (IAEC) Buluştu. İstanbul Swissôtel The Bosphorus’da Başlayan Etkinlikte Yarının Araçlarında Kullanılacak Elektronik ve Yazılım Teknolojileri Tartışıldı.



OİB, OSD, OTEP, TAYSAD Organizasyonu ve SAE İşbirliği İle Organize Edilen ‟Uluslararası Otomotiv Mühendisliği Konferansına Genel Sekreterimiz Sayın Fatih DOĞAN Kurumsal İletişim Direktörümüz Sayın Engin ÖZDEMİR Kocaeli İl Temsilcimiz Sayın Mehmet YILDIRIM ve Cumhuriyet Üniversitesi Temsilcimiz Sayın Hakan AYDIN Katılım sağladılar.



Konferansın İlk Gününde ‘Otomotivde Elektronik ve Yazılımın Bugünü ve Yarını’ Teması Çerçevesinde, “Yeni Gelişmeler”, “Yazılım Güvenliği ve Blok Zinciri”, “Akıllı Araçlar için Düzenlemeler ve Testler”, “Akıllı Araçlar için Adaptif Platform”, “Gelişen Yeni Teknolojilerin Otomotiv Ekosistemine Etkisi”, “5G -ve Araçlar Arası Haberleşmenin Geleceği”, “Araçlarda Elektroniğin Geleceği” konuları ele alındı.


(#otomotivmühendisliğikonferansı #otomder #otomotiv #ıaec)



bottom of page