top of page
  • Yazarın fotoğrafıOTOMDER

Dünya Otomotiv Konferansı WAC 2018'de Yerimizi Aldık



Partneri Olarak Yer Aldığımız 5. kez Ülkemizin Otomotiv ve Teknoloji Gündemini Belirlemeye Dünya Devi Otomotiv Markalarını, Sektöre Yön Veren Ana Üretici ve Tedârikçi Firmaları, Kamu Kuruluşlarını, STK’ları Bir Araya Getiren Dünya Otomotiv Konferansı WAC 2018’de Yerimizi Aldık.

Konferansın heyecan veren konu başlıkları arasında; Üretimin Geleceği, Türkiye’nin Ulusal Otomobil Projesi, Dijitalleşme, Endüstri 4.0, Akıllı Tedarik Zinciri ve Lojistik, Elektrikli Araçlar, Mobilite ve Akıllı Şehirler ile Sektöre Damgasını Vuracak Yeni Gelişmeler ve İş Modelleri Yer Aldı.



İş ve Teknoloji Dünyasının Bir Araya Geldiği Büyük Konferansa Yönetim Kurulu Genel Sekreterimiz Sayın Fatih DOĞAN Katılım Sağladılar.


Konferans İçerisinde Gerçekleşen Yuvarlak Masa Toplantılarından Numesys İleri Mühendislik Hizmetleri A.Ş.’nın Oturum Başkanı Olduğu Dişli Sistemleri Çözümlerinde Dünya Çapındaki Trendleri Yakalamak İçin Niş Yazılım Kullanımı ile İTÜ ARI Teknokent’e Bağlı İleri Araç Teknolojisi Kümelenmesinin Oturum Başkanı Olduğu İleri Araç Teknolojilerinde İş Birliği Fırsatları Toplantılarına Katılım Sağladık.



Gerçekleştirdiğimiz Görüşmeler Sonucunda Dernek Olarak Çalışmalarımıza Devam Ediyoruz.

Diğer Çalışmalarımız İçin Takipte Kalınız.

https://dunyaotomotivkonferansi.com/


(#dünyaotomotivkonferansı #otomder #otomotiv #wac18)

bottom of page