Yazarın fotoğrafıOTOMDER

OTOMDER, TOBFED’in 3. Sürdürülebilir Gelecek Zirvesi'nde Yer Aldı

Türkiye Otomotiv Bakım Dernekleri Federasyonu (TOBFED) tarafından düzenlenen 3. Sürdürülebilir Gelecek Zirvesi, otomotiv sektörü başta olmak üzere iş, sanat, siyaset ve sivil toplum kuruluşlarından çok sayıda katılımcının yoğun ilgisiyle gerçekleştirildi. Bu önemli etkinlikte, OTOMOTİV MÜHENDİSLİĞİ DERNEĞİ (OTOMDER) olarak biz de yer aldık ve sektördeki çalışmalarımızı paylaştık.

Zirve, sürdürülebilirlik ve geleceğe yönelik stratejiler konusunda önemli tartışmaların ve bilgi paylaşımlarının yapıldığı bir platform sundu. Otomotiv sektöründe yenilikçi ve sürdürülebilir çözümler üretme konusundaki çalışmalarımızı paylaşma fırsatı bulduğumuz bu etkinlikte, sektördeki diğer paydaşlarla da değerli görüş alışverişlerinde bulunduk.

OTOMDER olarak, mobilite alanındaki çalışmalarımızla geleceğe değer katmaya devam edeceğiz.

Bu alanda yürüttüğümüz projeler ve geliştirdiğimiz yenilikçi çözümlerle, hem çevre dostu hem de verimli ulaşım sistemlerinin yaygınlaşmasına katkı sağlamayı hedefliyoruz. Sektördeki bilgi birikimimizi ve tecrübemizi, sürdürülebilir bir gelecek için yapılan çalışmalara aktarmaktan büyük mutluluk duyuyoruz.

Sürdürülebilir Gelecek Zirvesi, sektörün geleceği için önemli bir yol haritası çizilmesine katkı sağladı. Etkinlikte ele alınan konular ve yapılan sunumlar, sürdürülebilirlik alanında yeni bakış açıları kazandırdı. Bu zirve, sektördeki yenilikçi yaklaşımların ve işbirliklerinin artırılması adına önemli bir adım olmuştur.

Bu anlamlı etkinliği düzenleyen ve katkı sağlayan tüm TOBFED yetkililerine teşekkürlerimizi sunarız. OTOMDER olarak, sürdürülebilir bir geleceğin inşasında üzerimize düşen sorumluluğun farkındayız ve bu yöndeki çalışmalarımızı kararlılıkla sürdüreceğiz. Geleceğe yönelik projelerimiz ve sektördeki yenilikçi çalışmalarımızla, sürdürülebilir mobilite alanında öncü olmaya devam edeceğiz.