Yazarın fotoğrafıOTOMDER

Sanayide Mühendis Kadınlar Buluşması

Değerli Mühendis Kadınlar,

Mühendis Kadın Derneği ve OSTİM OSB işbirliği ile düzenlenen "Sanayide Mühendis Kadınlar Buluşması" etkinliğine tüm mühendis kadınları davet ediyoruz. Bu özel etkinlik, varolan kadın mühendis sayısını korumak, dayanışmayı artırmak ve Dünya Mühendis Kadınlar Günü'nü kutlamak amacıyla organize edilmiştir.

Etkinlik Detayları:

Tarih: 28 Haziran 2024, Cuma

Saat: 17:30 - 20:00

Yer: OSTİM OSB Konferans Salonu

Program Akışı:

17:30 - 18:30: Mühendis Kadın Paneli

Panelde, alanında uzman mühendis kadınlar deneyimlerini ve başarı öykülerini paylaşacak. Katılımcılar, sektörde karşılaşılan zorluklar ve fırsatlar hakkında bilgi edinme fırsatı bulacaklar.

18:30 - 20:00: Tanışma Etkinliği

Mühendis kadınların bir araya gelip tanışabileceği ve network oluşturabileceği bu etkinlikte, ikramlar eşliğinde keyifli vakit geçireceksiniz.

Kayıt Bilgileri:

Etkinliğimize katılmak için kayıt yaptırmanız gerekmektedir.

Kayıt için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz;

Bu etkinlik, mühendis kadınların dayanışma ve iş birliği içinde olmalarını sağlamak, deneyimlerini paylaşmak ve birlikte daha güçlü bir topluluk oluşturmak amacıyla düzenlenmiştir. Dünya Mühendis Kadınlar Günü'nü birlikte kutlamak ve kadın mühendislerin sanayideki varlığını daha da güçlendirmek için hepinizi aramızda görmekten mutluluk duyacağız.

Katılımınızı ve katkılarınızı bekliyoruz.