top of page
  • Yazarın fotoğrafıOTOMDER

TOBFED Olağanüstü Genel Kurulu

Otomotiv sektörünün satış sonrasındaki tüm alanlarının en büyük sivil toplum kuruluşu olan Türkiye Otomotiv Bakım Dernekleri Federasyonun Olağanüstü Genel Kurulu 12 Şubat 2022 Fairmont QUASAR İstanbul’da yapıldı.





2013 yılında öncelikle oto kuaför ve cam filmi alanındaki sorunların dile getirilmesi ve çözülmesi hedefi ile kurulan TOBFED aradan geçen 9 yılın sonunda gelen talepler doğrultusunda diğer alanlarda da sektörün sesi oldu.



Serkan Bakırtaş bir kez daha TOBFED Genel Başkanlığına seçildi.



Oto yıkama, oto kuaför, vale, lastik, otopark, servis hizmetleri, cam filmi, göçük düzeltme, mini onarım, ekspertiz gibi birçok alanda sektörün sesi olan TOBFED tüm alanlarda yaptığı çalışmalar ve projelerle son yılların en parlak sivil toplum örgütlerinden birisi oldu



TOBFED Genel Başkanı Serkan Bakırtaş'ın açılış konuşması ile açılan Genel Kurulda EYDK Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Onur İLHAN, TOVDER Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Mustafa NOHUT, AVERE TÜRKİYE Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sn. Haluk SAYAR, SANPARK Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Cüneyt ŞENER’de konuşmalar yaparak TOBFED'e olan desteklerini açıkladılar.

Serkan Bakırtaş konuşmasında sektörün sorunları karşısında geliştirdikleri projeleri anlattı. Bunun yanında otomotiv bakım sektörünün önümüzdeki yıllarda gelişimi hakkında da bilgi veren Bakırtaş eğitim konusunun özellikle üzerinde durdu.


Üye derneklerinden biri olarak yer aldığımız Türkiye Otomotiv Bakım Dernekleri Federasyonu Olağanüstü genel kuruluna katılım sağladık.


2019 yılında beri üyesi bulunduğumuz ve Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Fatih Doğan'ın yönetim kurulu üyesi olduğu TOBFED'de yerimizi koruyarak çalışmalarımıza devam ediyoruz.


Çalışmalarından ve sektöre verdiği kazanımlardan dolayı TOBFED Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Serkan BAKIRTAŞ'a teşekkür ederiz.




TOBFED Genel Başkanı Serkan Bakırtaş, işsiz gençlere meslek edindirme projesini anlattı.

TOBFED olarak sektörü tek çatı altında toplamayı hedeflediklerini anlatan Bakırtaş, işsizliğin çözümünün mesleki eğitimde olduğunu vurgulayarak “Otomotiv satış sonrası hizmet sektöründe eleman ihtiyacı var. Biz özellikle Doğu ve Güneydoğu’da işsizlikle mücadele eden gençlerimize el uzatıp onlara mesleki eğitimler veriyoruz. Verdiğimiz bu eğitimlerin sonunda işe yerleştiriyoruz. Bugüne kadar 1500’den fazla gencimizi eğiterek meslek sahibi yaptık. Böylelikle hem onları terörün ve kötü alışkanlıkların pençesinden kurtarıyoruz hem de sektörün nitelikli eleman ihtiyacını karşılıyoruz. ” dedi. (#tobfed #otomder #genelkurul #serkanbakırtaş #fatihdoğan #otomotiv #otomotivmühendisliği #otomotivsatıssonrası #istihdam #eğitim )



bottom of page