top of page
Yazarın fotoğrafıOTOMDER

TRT Radyo 1 Eğitim Rotası Programı

Yönetim Kurulu Başkanımız Sn. Fatih Doğan ve OSTİM Teknik Üniversitesi Hibrit ve Elektrikli Taşıtlar Programından Dr. Öğretim Üyesi Sn. Nida Birgül, TRT Radyo 1'in "Eğitim Rotası" programında Ayla Sert ve İmren Olgun'un konuğu oluyor.



Bu programda, Türkiye'de elektrikli araç ekosisteminde nitelikli personel ihtiyacı konusu ele alınacak. Yönetim Kurulu Başkanımız Sn. Fatih Doğan, programda elektrikli araçların geleceği hakkında önemli değerlendirmelerde bulunacak. Sn. Doğan, elektrikli araçların otomotiv sektöründeki yükselen trendini ve Türkiye'nin bu alanda nasıl bir yol haritası izlemesi gerektiğini vurgulayacak. Ayrıca, elektrikli araç üretimi ve kullanımının çevresel ve ekonomik faydalarını, bu alanda yapılması gereken yatırımlar ve inovasyonları detaylandıracak.


Elektrikli araçların Türkiye'deki potansiyelini ve bu alanda nitelikli personel yetiştirmenin önemini tartışacak olan Sn. Doğan, genç mühendisler için sunduğu önerilerle de dikkat çekecek. Sizleri de bu önemli yayını dinlemeye davet ediyoruz.


Comments


bottom of page